VvAA voor Zorgondernemingen ‘hoofdsponsor’ van ZKN

VvAA voor Zorgondernemingen sponsort Zelfstandige Klinieken Nederland. Beide partijen werkten al nauw samen; eind maart hebben zij bekend gemaakt deze samenwerking de komende drie jaar te continueren en verder in te vullen.

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) is een brancheorganisatie die sinds 1990 de belangen van haar leden behartigt. De 180 leden, met meer dan 250 vestigingen, zijn actief in Nederland, leveren somatisch curatieve medisch specialistische zorg die zowel verzekerd als niet-verzekerd kan zijn, en intra- als extramuraal kan worden aangeboden. De zelfstandige klinieken focussen op specifieke patiëntengroepen, wat de kwaliteit ten goede komt, met een optimale balans tussen gezondheidswinst en kosten. Belangrijke waarden van en voorwaarden voor de leden van ZKN zijn innovatie en ondernemerschap. Waarden die uitstekend passen bij de missie van VvAA voor Zorgondernemingen, dat de win-winnende zorgonderneming adviseert en ondersteunt.

VvAA voor Zorgondernemingen ondersteunt ZKN financieel met een jaarlijkse bijdrage en levert een inhoudelijke bijdrage aan activiteiten gericht op kennis en kunde. Beide partijen buigen zich over advies en ondersteuning op maat voor zelfstandige klinieken. Daarnaast organiseert VvAA voor Zorgondernemingen in samenwerking met ZKN jaarlijks drie ZKN Academies Executive. Deze inspirerende sessies zijn bestemd voor bestuurders en directeuren van ZKN-leden. De laatste ZKN Academie Executive, die werd georganiseerd op 5 april jongstleden, ging over Lean, IFMS en teambuilding. Ook draagt VvAA voor Zorgondernemingen bij aan het ZKN Jaarcongres.

Share op Whatsapp Share op Facebook Share op Twitter Share op LinkedIn Stuur via email
hofdpsonsor ZKN VvAA Zorgondernemingen
Foto: Mariette Glim, senior manager VvAA voor Zorgondernemingen en Paulette Timmerman, directeur ZKN

Contact

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op, wij zijn u graag van dienst.
Verslag lezen van de ZKN Academie Executive?

U kunt het verslag hieronder downloaden.