Dossier Duurzame Inzetbaarheid

  • Download het whitepaper
  • Lees nuttige artikelen
  • Contact met een adviseur van VvAA

Dossier Duurzame Inzetbaarheid


Gezonde en gemotiveerde zorgverleners


Er wordt veel gepraat over Duurzame Inzetbaarheid in de zorg. Maar burn-outs en uitval zijn onveranderd hoog. Dit moet anders. Als collectief van zorgverleners wil VvAA ziekenhuizen, zorginstellingen en MSB’s helpen met het opzetten van samenhangend en meetbaar beleid op duurzame inzetbaarheid van zorgverleners en hun ondersteuners.

Whitepaper

' Duurzame inzetbaarheid '

Wat is het? Waarom is het belangrijk? Welke factoren spelen een rol? En waar moet u op letten bij het opstellen van beleid?


Download de whitepaper

Kosten en baten
Het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van uw mensen, kan een ziekenhuis of zorginstelling een flinke besparing opleveren. 
Alex Kaya | VvAA

Advies nodig? Ik help u graag!

" Als consultant heb ik jarenlang ervaring met adviseren over bedrijfsvoering van zorgondernemingen. Ik bied een luisterend oor en ben altijd bereikbaar om met u te sparren over mogelijkheden om uw onderneming verder te helpen én beter te maken. "

Alex Kaya - Consultant VvAA

Neem nu contact op ▸

Nieuws en opinie rondom duurzame inzetbaarheid

Producten en diensten


Ons dienstenaanbod is vaak in co-creatie ontwikkeld met zorgverleners, ziekenhuizen en MSB’s zodat het goed aansluit op de praktijk.

Voor zorgondernemingen | Voor zorgverleners

Voor zorgondernemingen

Kosten en baten in kaart
Wilt u weten waar voor uw organisatie de grootste winst is te halen als het gaat om duurzame inzetbaarheid van uw mensen?
Uw verzuim omlaag
In veel grote zorgondernemingen is het verzuim goed terug te dringen. VvAA kan op basis van verschillende bronnen analyseren waar de pijn zit in uw organisatie.

Voor zorgverleners