Dossier Duurzame Inzetbaarheid

 

  • Download de whitepaper 'Duurzame Inzetbaarheid'
  • Bekijk onze producten en diensten voor een meetbaar beleid
  • Contact met een adviseur van VvAA
Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan

Dossier Duurzame Inzetbaarheid

Gezonde en gemotiveerde zorgverleners

Er wordt veel gepraat over Duurzame Inzetbaarheid in de zorg. Maar burn-outs en uitval zijn onveranderd hoog. Dit moet anders. Als collectief van zorgverleners wil VvAA ziekenhuizen, zorginstellingen en MSB’s helpen met het opzetten van samenhangend en meetbaar beleid op duurzame inzetbaarheid van zorgverleners en hun ondersteuners.

Whitepaper

' Duurzame inzetbaarheid '

Wat is het? Waarom is het belangrijk? Welke factoren spelen een rol? En waar moet u op letten bij het opstellen van beleid?


Download de whitepaper

Kosten en baten
Het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van uw mensen, kan een ziekenhuis of zorginstelling een flinke besparing opleveren. 
Alex Kaya | VvAA

Advies nodig? Ik help u graag!

" Als consultant heb ik jarenlang ervaring met adviseren over bedrijfsvoering van zorgondernemingen. Ik bied een luisterend oor en ben altijd bereikbaar om met u te sparren over mogelijkheden om uw onderneming verder te helpen én beter te maken. "

Alex Kaya - Consultant VvAA

Neem nu contact op ▸

Producten en diensten


Ons dienstenaanbod is vaak in co-creatie ontwikkeld met zorgverleners, ziekenhuizen en MSB’s zodat het goed aansluit op de praktijk.

Haal het beste uit uw mensen
Met beoordelings- en functioneringsgesprekken kunt u het beste uit uw medewerkers halen. Maar hoe zorgt u als leidinggevende dat u goed beslagen ten ijs komt?
Training: Functioneringsgesprekken