Inloggen

Altijd de juiste mensen voor uw onderneming


Uw HR-zaken optimaal geregeld zonder dat het uw tijd opslokt. Motiveer uw werknemers maximaal om de beste prestaties te leveren. Stel daarnaast uw menselijk kapitaal veilig voor nu én voor de toekomst. Contact opnemen

HR dienstverlening

Voor de zorgsector 

Bij ‘goed werkgeverschap’ komt nogal wat kijken. Vanaf de werving en selectie van de juiste medewerkers, de begeleiding en ontwikkeling van uw managers en hun teams, een markt- en prestatieconforme beloning en een zorgvuldige begeleiding bij eventuele uitstroom. Bij dergelijke HR-vraagstukken denken wij niet alleen graag met u mee, wij bieden ook praktische ondersteuning. 

Zorgondernemingen

beoordelen onze

service en dienstverlening

met een

8,5

op basis van 109 beoordelingen


“Zeer begripvol en professioneel ondersteuning gekregen”


Wat HR dienstverlening bij VvAA u kan bieden 

Interim-management


Wij vinden passend interim-management met verstand van de zorg. Bijvoorbeeld bij een reorganisatie of ter overbrugging van invulling van een vacature.
Teamcoaching, loopbaan- en carrièrebegeleiding

Uw team presenteert het beste als het optimaal functioneert. Door middel van coaching en de juiste opleidingen ontwikkelt uw team zich optimaal.

Opstellen arbeidscontracten en functieprofielen

Een goede arbeidsovereenkomst is belangrijk. In de overeenkomst staan de rechten en plichten van u en uw werknemer. Onze arbeidsrecht-specialist helpt u graag.

Neem direct contact op

Berry Hoes | VvAA

Deskundig advies nodig? Ik help u graag!

" Als consultant heb ik jarenlang ervaring met adviseren over bedrijfsvoering van zorgondernemingen. Ik bied een luisterend oor en ben altijd bereikbaar om met u te sparren over mogelijkheden om uw onderneming verder te helpen én beter te maken. "

Berry Hoes - Accountmanager Zakelijk Advies

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen ▸

Whitepaper

' Duurzame inzetbaarheid '

Wat is het? Waarom is het belangrijk? Welke factoren spelen een rol? En waar moet u op letten bij het opstellen van beleid?


Download de whitepaper
  Lees meer over duurzame inzetbaarheid