Inloggen

De logische keuze


Steeds meer ziekenhuizen, ZBC’s en klinieken sluiten de VvAA bedrijfsrechtsbijstandsverzekering af. Want de meest ervaren juristen in klacht- en tuchtrecht werken bij Stichting VvAA Rechtsbijstand.

Vraag vrijblijvend gesprek aan

 


Bedrijfsrechtsbijstandverzekeringen

Waarom u beter af bent als u ook een Bedrijfsrechtsbijstand verzekering hebt.

Uw ziekenhuis, kliniek of ZBC kent VvAA waarschijnlijk al als aanbieder van de enige Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor de zorgsector. Sinds de invoering van de Wkkgz is de VvAA Bedrijfsrechtsbijstandsverzekering een logische aanvulling. Een klacht van een patiënt kan nu snel overlopen in een eis voor schadevergoeding of in een tuchtzaak.


Meer informatie?

Vraag vrijblijvend gesprek aan


KKV zorgondernemingen
Als verzekeraar met dit keurmerk voldoen we aan een aantal criteria en -normen die voor kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid staan. Daarbij staat de klant altijd centraal.


5 redenen waarom


U naast uw VvAA Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ook een VvAA Bedrijfsrechtsbijstandverzekering moet hebben:
  1. Uw bijstand valt nooit meer tussen wal en het schip. Kiest u zowel voor uw aansprakelijkheid als uw rechtsbijstand voor VvAA? Dan kunnen de behandelaars, na uw toestemming, met elkaar overleggen over de beste strategie en aanpak.
  2. VvAA behandelt 80% van alle klacht- en tuchtzaken in de zorg. Dat maakt onze juristen op dit vakgebied de meest ervaren juristen van Nederland. Vanaf de eerste uiting van onvrede, kan je bij ons al terecht.
  3. Mooie secundaire arbeidsvoorwaarde. Een klacht of tuchtzaak kan ingrijpend zijn. Gun uw medewerkers bij de behandeling van een klacht of tuchtzaak bijstand van de meest ervaren juristen van Nederland.
  4. Eén aanspreekpunt. Claim, klacht of schade?
    bij VvAA hebt u één aanspreekpunt. Wel zo prettig.
  5. Overstappen is zo geregeld. Wij verzorgen uw overstap. En neemt u bij ons een gelijksoortige dekking? Dan is er ook geen wachttijd

Bekijk VvAA Bedrijfsrechtsbijstand >

Paul Verhoef | VvAA
Meer weten?

Ik sta voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook kijk ik samen met u naar de beste verzekeringen voor uw bedrijf.


Bel 030 247 4050
Mail naar vvzo@vvaa.nl

Zorgondernemingen

beoordelen onze

service en dienstverlening

met een

8,5

op basis van 109 beoordelingen


Snel naar 

Uw VvAA Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering optimaliseren?

  • Het is aan te raden om met uw VvAA Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering alle medici en zzp’ers mee te verzekeren. Patiënten mogen immers zelf kiezen wie ze aansprakelijk stellen uw instelling of de individuele behandelaar die voor u werkt.
  • Aansprakelijkheid voor bestuurders van instellingen. Deze verzekering zorgt dat bestuurders van instellingen niet zelf persoonlijk financieel de dupe worden van eventuele claims. Dit is een aparte verzekering die VvAA als intermediair aanbiedt.
  • Aanvullende aansprakelijkheid intramuraal. Krijgt u in een jaar veel claims of een aantal hele hoge? Dan is uw claimlimiet van uw gewone aansprakelijkheidsverzekering is bereikt? in een verzekeringsjaar bereikt? Dan kunt u een aanvullende dekking afsluiten voor de claims van.

Advies nodig?


Vraag vrijblijvend gesprek aan