Inloggen

Video: Zzp’ers in de zorg in tien minuten

23 december 2020 - Het zzp-dossier houdt het zorgveld al jaren bezig. Veel zzp’ers en praktijkhouders tasten in het duister. Bekijk het VvAA-minicollege dat bínnen tien minuten alle onderdelen behandelt.

Zzp’ers én praktijkhouders hebben nog altijd geen duidelijkheid over al dan niet doorgevoerde maatregelen en de handhaving daarvan. Ondertussen werken steeds meer zorgverleners als zzp’er. Praktijkhouders en zzp’ers kunnen er nauwelijks meer een touw aan vastknopen, zo blijkt uit VvAA-onderzoek in november 2020. Mede daarom presenteert VvAA de video ‘Zzp’ers in de zorg in tien minuten’, waarin alle onderdelen van het zzp-dossier in samenhang behandeld worden:


Deze video maakt onderdeel uit van de reeks VvAA-minicolleges waarin complexe thema’s kort en bondig worden uitgelegd. Eerdere thema’s in deze reeks waren: COVID-19-ondersteuningsmaatregelen, all-in-loon, zorgwetgeving en Wkkgz. U vindt alle minicolleges op het VvAA-kanaal op YouTube bij het onderdeel ‘Complexe thema’s kort uitgelegd’.

Zzp'ers in de zorg

Het kabinet werkt al een paar jaar aan een nieuw zzp-regime, dat de huidige Wet DBA moet gaan vervangen. Wat zijn de laatste ontwikkelingen en wat zijn de gevolgen voor praktijkhouders en zzp'ers in de zorg?

Lees meer ▹