Inloggen

"Gelukkig kon ik direct terug naar huis"

 

Stel, u krijgt op vakantie last van een ernstige hernia. Lopen lukt niet meer en terug naar huis is de enige optie. Met één telefoontje al het nodige kunnen regelen, is dan een geruststellende gedachte. Dat overkwam VvAA-lid Guido van Kleef (psychiater) die samen met zijn vrouw op rondreis in Canada was.

 

Alle zorgen zijn direct uit handen genomen

“Tijdens de rondreis in Canada met mijn vrouw werd mijn hernia zo ernstig dat ik geen andere keuze had dan vervroegd huiswaarts te keren. Heel vervelend. In zo’n situatie is het dan zeer prettig als alle zorgen en organisatie voor de terugreis uit handen worden genomen. Met één telefoontje naar VvAA Artsen Alarm Service had ik alles geregeld.“

 

Wij hoefden niets meer te doen

“Na het eenvoudig via mijn smartphone opsturen van een medische verklaring hoefden wij niets meer te doen. Ondanks dat we op de terugvlucht niet de meest handige verbinding hadden - met een overstap in Reykjavik - was verder aan alles gedacht. Van het boeken van de terugvlucht, klaarleggen van de tickets bij de balie, regelen van comfortabele stoelen met extra beenruimte tot de opvang op Schiphol. Daar ben ik met een rolstoel naar het busje gereden dat ons naar huis bracht. Terug in Nederland heb ik mij laten opereren. Inmiddels gaat het weer relatief goed. We zijn van plan een andere keer de reis in Canada alsnog af te maken.”

 

Dat er zo met je mee wordt gedacht vind ik erg prettig

“Als je zoiets meemaakt wil je geen gedoe over wat precies wel of niet onder de dekking valt. Dan wil je gewoon goed geholpen worden. Dit heb ik ook in een andere situatie ervaren, toen de spiegel van mijn auto eraf was gereden. Toen ik dit bij VvAA meldde is er direct met me meegedacht: ik kreeg te horen bij welke garage in de buurt eenzelfde spiegel op voorraad lag en een sleepwagen kon worden geregeld als het mijn linkerspiegel betrof. Zonder die spiegel mag je blijkbaar de weg niet meer op. Het meedenken en oplossingen aandragen vind ik een erg prettige service.”

Op verzoek van het geïnterviewde VvAA-lid is de naam Guido van Kleef gefingeerd.

 

Hulpverlening in het buitenland

Met slechts 1 schadeverzekering van VvAA kunt u al gebruikmaken van Artsen Alarm Service. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen bij noodgevallen in het buitenland. Bijvoorbeeld om uw terugreis naar Nederland te regelen in geval van ernstige ziekte. Of als een familielid voor spoedopname is opgenomen in een ziekenhuis. Ook kunt u rekenen op advies bij onverwachte, ernstige problemen, zoals het verlies van uw paspoort.

 

Met de auto op vakantie?

Bij pech onderweg met uw auto kunt u ook rekenen op de snelle en deskundige hulp van Artsen Alarm Service. In binnen- én buitenland. Daarvoor hebt u de dekking ‘Pechhulp’ van de autoverzekering of ‘Hulpverlening auto buitenland’ van de reisverzekering nodig. Is uw auto bij pech in het buitenland niet binnen 2 werkdagen te repareren? Dan krijgt u vervangend vervoer zodat u snel uw vakantie kunt vervolgen.

 

Share op Whatsapp Share op Facebook Share op Twitter Share op LinkedIn Stuur via email