Inloggen

Zin in Zorg Event

Denk mee over nieuwe manieren van samenwerken in de zorg!

25 oktober 2021 - Op zaterdag 27 november 2021 presenteren vijf teams van jonge artsen hun oplossingen voor het aanjagen van een cultuurverandering in de zorg. Het doel: meer werkplezier, meer tijd voor de patiënt en mentaal fitte dokters.

Zin in Zorg is een beweging van jonge artsen en wordt gefaciliteerd door de LAD, LOVAH, De Jonge Specialist en VvAA. De jonge artsen zijn koplopers. Zij gaan voor meer inspraak bij de organisatie van hun werk, het faciliteren van persoonlijke ontwikkeling, meer aandacht voor de mens achter de dokter en een werkcultuur waarin overwerken niet langer de norm is. De urgentie is groter dan ooit. Een kwart van de jonge artsen overweegt te stoppen, één op de zeven krijgt een burn-out. Samen kunnen we het tij keren. Hoe? Daarover meer op het Zin in Zorg Event op 27 november:

>> Programma en aanmelden via ZininZorg.nl

    A(n)ios en jonge klaren, ervaren artsen, opleiders, (ziekenhuis)bestuurders en andere stakeholders zijn van harte welkom dit event gratis bij te wonen! Net als VvAA-leden en leden van de beroeporganisaties LAD, LOVAH en De Jonge Specialist.

    Graag tot 27 november van 14.00 tot 17.00 uur in de jaarbeurs in Utrecht of online!