Wie wordt de Doctorpreneur van 2016?


20 februari 2017 - VvAA's Mobile Doctors reikt dit jaar voor de tweede keer de Doctorpreneur Award uit. De award is bedoeld voor een zorgprofessional die een bijzondere bijdrage levert aan innovatie in de zorg. Wie gaat dit jaar met de award naar huis? 

Vorig jaar werd de verkiezing voor het eerst georganiseerd. Toen mocht Joris Arts, ziekenhuisapotheker in het Antonius Ziekenhuis Sneek en Emmeloord en bestuurder bij de Gezondheidscentrum Kersenboogerd in Hoorn, als eerste de award in ontvangst nemen.
  

Stemt u mee? 

U kunt meebeslissen wie het stokje binnenkort van hem overneemt. Voor de titel Doctorpreneur van het jaar 2016 zijn 11 zorgprofessionals genomineerd. Breng hieronder uw stem uit. Dat kan t/m zondag 5 maart 2017. Daarna start een tweede stemronde met de drie overgebleven finalisten.  
   

Uitreiking 

Tijdens de Zorg & ICT beurs op dinsdag 14 maart 2017 wordt de Doctorpreneur Award 2016 uitgereikt door de winnaar van vorig jaar: Joris Arts. De Doctorpreneur Award wordt uitgereikt aan de zorgprofessional die zich het meest bewezen heeft op het gebied van innovatie het afgelopen jaar.  
>>Bestel hier uw kaartje voor de Zorg & ICT Beurs
(gratis)
Joris Arts
Joris Arts won in 2016 als eerste de Doctorpreneur Award.

Mobile Doctors
Mobile Doctors

De Doctorpreneur Award wordt georganiseerd door Mobile Doctors, het platform waar innovatieve ideeën en mensen in de zorg samenkomen. Mobile Doctors is een initiatief van VvAA. 

Stemproces

Van vrijdag 10 februari 2017 tot en met zondag 5 maart 2017 kan er gestemd worden op de genomineerden. Van maandag 6 maart tot en met zondag 12 maart start er een nieuwe stemronde voor de overgebleven 3 finalisten. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Zorg & ICT beurs op 14 maart in Utrecht. 

Meer informatie

Lees meer informatie over de genomineerden en de verkiezing op MobileDoctors.nl