Wie ben je en wat wil je? Grip op je carrière

Hoe maak ik nu keuzes die goed zijn voor mij en mijn carrière? Hoe test ik mijn competenties? Hoe vind ik mijn balans tussen werk en privé? Stel ons jouw carrièrevraag: hoe vind ik een (loopbaan)coach die bij mij past? Oftewel: Wie ben ik en wat wil ik? Het CarrièreCentrum Zorg (CCZorg) helpt je om antwoorden op die vragen te vinden.

Juiste carrièrekeuzes tijdens en na je studie

Het CarrièreCentrum Zorg is dé plek om grip te krijgen en te houden op je carrière. Vanuit ons kantoor in Utrecht inventariseren we jouw vraag en koppelen wij jou aan de best passende (loopbaan)coach uit ons netwerk. De eerste vragen waar de loopbaancoaches van CCZorg in een gesprek dieper op ingaan en je helpen om daar duidelijkheid in te verkrijgen, luiden: wie ben je en wat wil je? Een loopbaancoach helpt jou om de juiste carrièrekeuzes te maken tijdens en na je studie. Van het maken van keuzes tot het voorbereiden van een sollicitatiegesprek: CCZorg wijst je de weg.

Sociale media

De volgende vraag: hoe kom je daar? CCZorg adviseert jonge zorgprofs ook de mogelijkheden van sociale media te benutten. Een professioneel netwerk op te bouwen. Ervoor te zorgen dat je via-via wordt benaderd voor een baan of stageplek. Dat je niet eens hoeft te solliciteren. Dat men het je gunt. Hoe krijg je dat voor elkaar? Lees binnenkort meer informatie over netwerken en je eigen kansen creëren in Arts en Auto Student.

 

Amarens Kerkhof is recruiter en adviseur bij het CarrièreCentrum Zorg. CCZorg wordt mogelijk gemaakt door VvAA.

Meer weten?

Wil je informatie of ben je geïnteresseerd in de diensten van CCZorg? Kijk op www.cczorg.nl, bel naar 030 670 2790 of mail naar advies@cczorg.nl