Inloggen

Vernieuwde website VvAA QualityTime

13 september 2018 - Unieke reiservaringen om even de accu op te laden: de website van het vertrouwde VvAA QualityTime is vernieuwd. En we hebben meteen ons hele aanbod in een fris nieuw jasje gestoken. 
 

Reizen met de hele familie

We hebben onder andere een ruimer aanbod voor families. Het gemak van een all-inclusive vakantie bij Club Med na stressvolle werkweken, zorgt voor de ultieme ontspanning terwijl de kinderen zich vermaken in de kids club. Gaat u liever verder weg en écht op avontuur? Verdiept u zich dan in onze Aziatische bestemmingen. Slapen in een boomhut en met het hele gezin olifanten spotten in Sri Lanka, kookles in Vietnam met een Nederlandse gids of in een rustig reistempo door Taiwan trekken, waar u tijd hebt om te zwemmen en snorkelen. 
 

Optimaal genieten tijdens uw trein- of bootreis 

Ook onze treinreizen breiden we uit. De Trans-Siberië Express of Oriënt Express van Londen via Parijs naar Venetië. We hebben een leuke selectie van een zestal reizen gemaakt waarin u zich in pure luxe waant. En u krijgt het gevoel dat u terug gaat in de tijd. Een groot pluspunt is dat u volledig van het uitzicht kunt genieten: u hoeft immers niet zelf te rijden.
Nieuw bij de bootreizen is het fascinerende Spitsbergen. Met een expeditie- of zeilschip vaart u langs indrukwekkende gletsjers, gaat u met zodiacs aan land en spot u waarschijnlijk wel een ijsbeer. Indien u toch liever de warmte opzoekt, kijken wij ook graag met u mee naar andere bootreizen.
 

Actief op vakantie

Binnenkort zullen we ook meer actieve fiets- en wandelreizen in Europa publiceren, die zowel leuk zijn voor volwassenen als kinderen. Dichterbij huis is er dus ook genoeg keuze bij VvAA QualityTime. Voor zowel het zomer- als winterseizoen. Kijk dus regelmatig op onze website of vraag ons naar de mogelijkheden.   
 

Nascholings- of studiereizen

Het maakt niet uit of het gaat om 10, 20, 50 of 200 personen: wij regelen graag uw nascholings- of studiereis. Wij hebben ervaring met deze speciale groepsreizen naar onder andere Valencia, Apulië, Lapland, Oman, Japan en Malta. Fietsen door een 10 kilometer lange groenstrook, een kookworkshop, hondensledentocht of slapen in een bedoeïenentent. Een greep uit de vele activiteiten op deze locaties. Maar we doen nog meer! Wat dacht u van Reykjavik, waar geisers, immense watervallen, gletsjers en een walvisexcursie tot de mogelijkheden behoren? Of Schotland, met whisky-proeverijen en doedelzakmuziek op een kasteel? Of het verrassende Estland, waar beren kijken op het programma staat? Liever binnen Nederland blijven? Dan is de ss Rotterdam een aanrader. RIB-racen over de Maas, dineren bij hotel New York en wie weet tokkelen van de Euromast. Een sociaal programma is in onze ogen niet compleet zonder afsluitend feest. En helemaal persoonlijk wordt het als alle deelnemers een favoriet nummer aandragen: gegarandeerd een spetterend eind van een leerzame en bovenal leuke trip.
 
Kijk op www.vvaareizen.nl voor meer inspiratie.