Inloggen

Vereniging van mondhygiënisten en VvAA slaan handen ineen

21 september 2016 - Een groot deel van de mondhygiënisten maakt inmiddels gebruik van de ondersteuning en producten en diensten van VvAA. De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en VvAA hebben dan ook besloten tot een verdere intensivering van samenwerking.

Dat betekent een bundeling van krachten en kennis die voor mondhygiënisten leidt tot een uitgebreidere ondersteuning en een nog meer op maat gemaakte dienstverlening. Denkt u daarbij aan kennisuitwisseling rond beroepsrisico’s of preventietips om schadeclaims te voorkomen, maar ook aan kortingen op producten en diensten van VvAA.

Kennisuitwisseling en dienstverlening op maat

De NVM en VvAA werken al enige tijd prettig samen, zoals onlangs bij het NZa-kostenonderzoek. Daarnaast maakt een groot aantal collega’s gebruik van de specifiek op mondhygiënisten gerichte producten en diensten van VvAA, zoals de beroepsaansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering. Als gevolg van de nauwere samenwerking kunnen alle leden van de NVM vanaf 1 oktober profiteren van een aantrekkelijke korting van 10% op deze producten. Dit geldt zowel voor producten die u nog wilt afsluiten als producten waar u al gebruik van maakt.

De NVM is de beroepsvereniging van en voor mondhygiënisten in Nederland. Met meer dan 2800 leden en 45 jaar ervaring als belangenbehartiger, neemt de NVM een belangrijke positie in de mondzorg in.

Voordelen voor NVM-leden

Door de samenwerking kunnen alle leden van de NVM vanaf 1 oktober 2013 profiteren van een korting van 10% op de VvAA beroepsaansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering, belangrijke verzekeringen voor iedere paramedicus. Deze verzekeringen bieden een ruime dekking en gespecialiseerde juridische hulp, en zijn volledig afgestemd op het paramedische beroep.

  • 10% korting op de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • 10% korting op de Rechtsbijstandverzekering

Wilt u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten, vul dan uw lidnummer van de NVM in op het aanvraagformulier voor een korting van 10%.

Het afsluiten van de rechtsbijstandverzekering gaat telefonisch. Houd uw lidnummer van de NVM tijdens dit gesprek bij de hand.

Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt met de beroepsaansprakelijkheids- en de rechtsbijstandverzekering.

Dienstverlening afgestemd op uw mondzorgpraktijk

Beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand zijn belangrijke verzekeringen voor iedere paramedisch professional. Ook in uw mondzorgpraktijk kan er iets misgaan en kunt u te maken krijgen met een klacht of claim van of geschil met een patiënt, werknemer of collega. Zo kan een patiënt door uw behandeling schade oplopen. Denkt u bijvoorbeeld aan een vulling die afbreekt of een verkeerde behandeling.

De verzekeringen van VvAA bieden een ruime dekking en gespecialiseerde juridische hulp en zijn volledig afgestemd op de specifieke behoeften van zorgprofessionals. Zo kent de  beroepsaansprakelijkheidsverzekering een unieke uitloopdekking, en vallen e-consults en verkeersongevallen (tijdens werktijd) onder de verzekering. Bij de rechtsbijstandverzekering is niet alleen rechtshulp bij klachten of getuigenverhoor (bijvoorbeeld als u tegen een collega moet getuigen) gedekt op de polis, maar ook de inzet van een mediator. Bij beide verzekeringen zijn waarnemers, stagiairs en vrijwilligers in uw praktijk kosteloos meeverzekerd.

24 uur per dag, 7 dagen per week de juiste ondersteuning

Naast de uitgebreide dekking, kunt u ook rekenen op de uitstekende service en kennis van de VvAA adviseurs. De schade-experts en juristen van VvAA behandelen dagelijks geschillen voor zorgprofessionals. Juist deze expertise is in veel gevallen bepalend voor de juiste bijstand en een goede afwikkeling van bijvoorbeeld claims. De juridisch adviseurs zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via een telefonische helpdesk. U kunt hier terecht met vragen over (dreigende) aansprakelijkheid, geschillen, claims, rechtsbijstand en communicatie richting de cliënt.

Wij helpen u graag

Hebt u een vraag of wilt u meer informatie?