Inloggen

Ontwikkelingen overlijdensrisicoverzekeringen

6 oktober 2018 - Afgelopen tijd is er veel aandacht in de media voor overlijdensrisicoverzekeringen (ORV). Hoe gaat VvAA daar mee om?

Wij benaderen leden regelmatig om met hen hun verzekeringen door te nemen en eventuele wijzigingen te bespreken. Kunnen wij hen niet bereiken, dan vragen wij hun – diverse malen - contact met ons op te nemen. Indien van toepassing komt de ORV natuurlijk ook aan bod in dat gesprek. Een eventuele wijziging in de ORV polis kan gepaard gaan met extra benodigde handelingen zoals medische waarborgen. Het is dan ook altijd aan de leden zelf om een uiteindelijke afweging te maken.

Dat gezegd hebbende en in het licht van de huidige discussie over de prijsontwikkeling van de ORV vinden wij het onze verantwoordelijkheid om leden met wie we wel contact hebben gehad, maar waarbij we niet met 100% zekerheid kunnen zeggen of de veranderingen op het terrein van overlijdensrisico’s wel voldoende expliciet zijn gemaakt, nogmaals proactief te wijzen op de mogelijke alternatieven. 

Vragen
Mocht u uw overlijdensrisicoverzekering via of bij VvAA hebben afgesloten en op dit moment twijfels of vragen hebben over dit onderwerp, kunt u dat daarnaast ook aan ons laten weten. Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

afbeelding
Meer informatie

Hebt u vragen? Stuur uw vraag naar ons toe en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Stel uw vraag