Inloggen

De effecten van COVID-19 op uw dagelijkse praktijkvoering 

24 maart 2020 - Als collectief van en voor 124.000 zorgverleners volgt VvAA de ontwikkelingen rond COVID-19 op de voet. Het zijn uitzonderlijke tijden waarin er van onze leden en zorgverleners in heel Nederland, veel wordt gevraagd in het belang van onze samenleving.

COVID-19 raakt zorgverleners over de hele linie. Met vragen en zorgen over de persoonlijke en zakelijke situatie. VvAA is er ook nu graag voor hen. Onze adviseurs en deskundigen bieden advies en ondersteuning bij algemene en COVID-19-gerelateerde zaken zoals: werkgevers- en personeelszaken, bedrijfskundige- en financiële vraagstukken, juridische zaken en aansprakelijkheid.

Online kennisdossier: COVID-19

VvAA houdt de ontwikkelingen in het veld en initiatieven vanuit de overheid goed in de gaten. Daar waar mogelijk gaan we hierover, zowel voor als achter de schermen, in gesprek. VvAA heeft haar dienstverlening zo ingericht dat wij de komende periode in alle veiligheid en met inachtneming van de afgekondigde maatregelen, de dienstverlening aan onze leden zoveel mogelijk kunnen continueren. Fysieke bijeenkomsten zijn afgelast. We kijken per geplande bijeenkomst of we een online alternatief kunnen bieden. Onze adviseurs zijn telefonisch en online bereikbaar.

Op deze website vinden zorgverleners alle informatie en een actueel online COVID-19-dossier, samengesteld door VvAA-deskundigen, over de effecten van COVID-19 op hun persoonlijke en zakelijke situatie. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid.

Corona virus in China | VvAA

VvAA ledenservice

Neem bij vragen gerust telefonisch contact met ons op. Wij staan op werkdagen tussen 08.00 en 21.00 uur voor u klaar. Een bericht sturen kan ook.
Share op Whatsapp Share op Facebook Share op Twitter Share op LinkedIn Stuur via email