Inloggen

Hoofdprijs ledenwerfactie uitgereikt

10 februari 2019 - Op 29 januari 2019 mochten wij Quint van Dijk, een 23-jarige oefentherapeut, verrassen met de hoofdprijs in onze ledenwerfactie: een lang weekend New York voor 2 personen.

De prijs werd verloot onder alle nieuwe leden die in de actieperiode van 20 juni t/m 24 december 2018 lid werden van VvAA, al dan niet aangedragen door een zorgverlener die al VvAA-lid is.

Quint stapte zelf naar VvAA om lid te worden. “Ik ben in juli afgestudeerd en begonnen met  waarnemen. Vanwege de verzekering die ik daarvoor moest afsluiten, ben ik bij VvAA terechtgekomen. Ik vond het heel fijn dat ik ook met een adviseur kon bellen over wat voor mij als starter handig was. Nu blijkt dat ik ook nog een prijs heb gewonnen. Ik kon het eerst niet geloven, maar ik ben er heel erg blij mee. Wat is er nou leuker dan even de andere kant van de wereld te bekijken!”

Nieuwe leden

VvAA startte in 2018 de ledenwerfactie. Leden werden opgeroepen hun collega-zorgverleners ook uit te nodigen lid te worden van VvAA (leden werven leden) en zorgverleners die nog geen lid zijn, werden aangemoedigd nu lid te worden. Mede dankzij deze actie werden 3400 zorgverleners lid van VvAA in 2018. 

Waarom deze actie?

VvAA lanceerde de ledenwerfactie om als collectief sterker te staan bij het agenderen van belangrijke beroepsgroepoverstijgende thema’s. Een voorbeeld daarvan is de beweging (Ont)Regel de Zorg, dat de overbodige bureaucratie in de zorg terug wil dringen.

Succes

Om zulke initiatieven met succes te blijven doen is het belangrijk dat VvAA - als collectief waarvan al 123.000 zorgverleners uit alle zorgdisciplines lid zijn- groeit. Want hoe meer leden, hoe sterker de stem van het collectief. 

Ook al is de actie nu ten einde, wij heten zorgverleners daarom nog steeds van harte welkom als lid bij VvAA!

 
Startersadviseur Rizlane Ahabbad van VvAA heeft de hoofdprijs van de ledenwerfactie uitgereikt 
aan Quint van Dijk. VvAA QualityTime gaat de reis naar New York verzorgen.