Hoe lang heeft uw praktijk al dezelfde website?

Uw patiënten verwachten steeds meer van u als zorgverlener. Niet alleen dat u goede zorg verleent en dit inzichtelijk maakt, maar ook dat u laat zien hoe uw praktijk als organisatie functioneert en hoe (en wanneer) ze het beste met u in contact kunnen komen. 

Verouderde pagina’s verstrekken informatie die niet langer klopt. Ook kan het zijn dat uw website niet langer voldoet aan de technische vereisten waardoor deze niet goed vindbaar is in Google of geschikt is voor smartphone en tablet. 

Een nieuwe generatie websites: flexibel en geschikt voor mobiel

De bezoekers van uw site verwachten meer en de huidige generatie systemen kan meer. Wij kijken bij klanten of hun huidige systeem en website toegerust is voor de nieuwe eisen. Vaak is het ombouwen van een verouderd en log systeem duurder en tijdrovender dan het inrichten van een nieuw en flexibel systeem. Wanneer we in overleg met de klant tot de conclusie komen dat het voordeliger is een nieuwe website te bouwen zetten we een traject in gang.

Een online specialist van VvAA inventariseert samen met de klant de wensen vanuit de praktijk, de verwachtingen vanuit de patiënten en de bestaande, nieuwe of aangepaste informatie. 

Daarna zetten we de website opnieuw op en plaatsen informatie, beeld en eventueel video. Ook zorgen we dat de pagina goed vindbaar is in Google en goed te bekijken is op smartphone of tablet, ook wel ‘responsive’ genoemd.

De voordelen voor uw praktijk

  • Wij zetten de nieuwe site binnen twee weken live.
  • U kunt de websites eenvoudig aanpassen en zelf informatie toevoegen.
  • De website is veilig en volledig in uw beheer.
  • Technische implementaties als mailverwerking, domeinaanvraag en hostingaanvraag worden voor u geregeld.
  • Bezoekers vinden snel informatie en kunnen eenvoudig contact met u opnemen.

Wilt u meer informatie hierover, of hebt u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.