Health app award 2015

Wat is de zinvolste app voor de gezondheidszorg? Dat is het thema van de Health app awards 2015 van Nictiz, MedicalPHIT en MobileDoctors (VvAA). Een jury en een topjury beoordelen bij welke app de gezondheidszorg het meest gebaat is. 

De Health app award wil een bijdrage leveren aan de verbetering van het zorgproces én aan de versnelling van het gebruik van e-health. De app die daar volgens de jury de grootste bijdrage aan levert, wint de award

App inzenden

De inschrijving voor de Health app award is 14 januari gestart. Leveranciers of eigenaren van een app kunnen tot en met 1 april het deelnameformulier invullen om mee te dingen naar de felbegeerde award.

Juryleden

In de jury zitten onder meer vertegenwoordigers van Zorgverzekeraars Nederland, NPCF, KNMG, NHG, Federatie Medisch Specialisten, Nictiz, VvAA, MedicalPHIT, VWS, Consumentenbond, de Tweede Kamer, Axon advocaten, Deloitte Innovation en Inspire2Live. Op de site van MobileDoctors vindt u een compleet verzicht van de jury en de topjury.

Winnaar

De winnaar van de Health app award wordt 24 juni bekendgemaakt tijdens het congres Apps4Health in Eindhoven. De winnaar ontvangt een trofee, een CE-advies van Axon advocaten en een privacy-securitybegeleidingssessie van Deloitte Innovation. De laatste vijf finalisten dingen bovendien mee naar de publieksprijs.

Health app award

De Health app award bestaat sinds 2012. De winnaars van de eerste Health app award waren iP Plaslijst en de Huidmonitor. In 2013 kreeg de app Moet ik naar de dokter de award in handen en in 2014 vielen de EHBO app en Constamed in de prijzen.

> App inzenden

logo health app award 2015

Contact met VvAA

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.