Inloggen

Geert van den Enden benoemd tot algemeen directeur SpotOnMedics B.V.

28 maart 2022 - Per 28 maart 2022 wordt Geert van den Enden algemeen directeur van SpotOnMedics B.V. (SOM), leverancier van het all in one-platform FysioOne. Hij volgt daarmee Sandor Brouwer op. Sinds 2012 is VvAA al bij SOM betrokken als aandeelhouder en januari jl. heeft VvAA de aandelen gekocht van de twee oprichters van SOM.

Geert van den Enden is al ruim 17 jaar actief betrokken in de gezondheidszorg in verschillende financiële management functies. Hiervoor was dat bij Bernhoven, een regionaal ziekenhuis in Uden, Noordoost-Brabant, waar hij drie jaar financieel directeur was en de laatste vier jaar algemeen directeur. Daarnaast heeft hij ook ruim tien jaar ervaring als business consultant bij Cap Gemini.

Miranda Hendriks, CFRO van VvAA Groep: “We zijn ontzettend blij dat we Geert bereid hebben gevonden om de organisatie van SpotOnMedics te komen versterken. Onder zijn leiderschap kan SOM werken aan een toekomstplan waarmee het platform FysioOne versneld kan groeien om zo nog meer zorgverleners te bedienen. Tevens bedanken wij Sandor voor zijn bijdrage aan de doorontwikkeling van SOM van de afgelopen jaren."

SpotOnMedics B.V. levert met FysioOne een krachtig integraal cloud based-platform voor de fysiotherapiepraktijk. Dit platform biedt praktijken de mogelijkheid om afspraken in te plannen, behandelingen vast te leggen, declaraties te verzorgen en de financiële administratie te voeren. Het platform geeft praktijken direct inzicht in de kwaliteit en de resultaten van de praktijkvoering en heeft een leidende positie verworven onder fysiotherapeuten.
Geert van den Enden