Inloggen

Edwin Brugman neemt afscheid van VvAA

Per 30 april 2022 heeft Edwin Brugman zijn opdracht als strategisch adviseur a.i. van de hoofddirectie van VvAA Groep afgerond. Hij werkte mee aan het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en concrete oplossingen voor leden van VvAA, inspelend op de continue veranderingen in de gezondheidzorg.

Edwin was al sinds 2005, in verschillende rollen, nauw betrokken bij VvAA. Voor zijn adviseursrol was Edwin drie jaar directeur van de vereniging van VvAA. Hier droeg hij actief bij aan de verbinding met de leden en met diverse relevante stakeholders in de zorg. Hij gaf samen met het bestuur van de vereniging en met verschillende VvAA-collega’s concreet invulling aan de belofte van VvAA: de stém en steun van zorgverleners. Zo was hij nauw betrokken bij de inspanningen van VvAA voor het behoud van de vrije artsenkeuze en speelde hij een belangrijke rol in het succes van de beweging '(Ont)Regel de Zorg'.

VvAA is Edwin Brugman zeer erkentelijk voor zijn jarenlange bijdrage aan het ontwikkelen en ontsluiten van kennis over de vraagstukken die spelen binnen de zorg en het positioneren van VvAA als kennisorganisatie. Wij wensen hem veel succes bij zijn verdere activiteiten en betrokkenheid in het zorgveld.

Edwin Brugman | VvAA