Bezoekers Praktijk Anno Nu goed voorbereid 2018 in

Op zaterdag 9 december genoten ruim 150 tandheelkundigen van het congres Praktijk Anno Nu. Ze zijn volledig bijgepraat over de hot items die het komende jaar gaan spelen.Onder andere het beschermen van persoonsgegevens, nieuwe klachtenregeling en voorbereidingen op het inspectiebezoek kwamen aan bod.

VvAA’ers Erik van Dam en Agatha Hielkema spraken over de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Heiko van Es, VvAA senior juridisch adviseur met arbeidsrecht als specialisme, gaf een extra sessie om iedereen voor te bereiden op de maatregelen uit het nieuwe regeerakkoord.

MedischOndernemen sprak enkele deskundigen en hun toehoorders. Lees hier het verslag.

Praktijk Anno Nu 2018

Congres Praktijk Anno Nu zal op zaterdag 8 december 2018 voor de vijfde keer georganiseerd worden door KNMT, VvAA en MedischOndernemen! Deze vijfde editie zal in een feestelijk jasje worden gestoken.Tijdens Praktijk Anno Nu krijgt u praktische tips en handvatten die u meteen kunt toepassen in uw praktijk. Met de zekerheid dat uw praktijk op orde is, kunt u zich concentreren op uw patiënten en ook in 2019 de kwaliteit leveren die u wilt.
Praktijkorganisatie Anno Nu