Vereniging VvAA zoekt bestuurslid medisch specialist


Vereniging VvAA is op zoek naar een:

Bestuurslid medisch specialist


Wat vragen wij van u?

Het aankomend bestuurslid is in het dagelijks leven, bij voorkeur, werkzaam als medisch specialist. Daarnaast is bestuurs- en managementervaring gewenst. Kennis van verhoudingen binnen de Nederlandse gezondheidszorg (in het bijzonder de tweedelijnszorg) en bekendheid met het functioneren van (para)medische beroepsorganisaties en daarmee samenhangende besluitvormingsprocessen zijn van grote waarde.

Affiniteit met verenigingen en collegiaal besturen is een pré. Van belang voor de functie is een actief en relevant netwerk in de zorg, met onder meer organisaties als de FMS, KNMG, de jonge specialist en LAD.

Bestuurstermijn

De bestuurstermijn is drie jaar, met de mogelijkheid om deze tweemaal met drie jaar te verlengen.

Tijdsbesteding/vergoeding

De tijdsbesteding bedraagt gemiddeld een halve dag per week, waarbij in elk geval eens per maand een bestuursvergadering plaatsvindt (dinsdagmiddag/avond). De overige tijd wordt flexibel ingezet. Bestuursleden ontvangen een passende vergoeding.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze functie? Een uitgebreid profiel van deze vacature kunt u opvragen via bestuur@vvaa.nl). Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Monique Peters, secretaris Vereniging VvAA, 030 247 44 86 of monique.peters@vvaa.nl.

Wij zien uw sollicitatie met cv graag uiterlijk vrijdag 14 september 2018 tegemoet via bestuur@vvaa.nl.

Meer over VvAA


Mailadres sollicitatie