Inloggen

Beeld van de Zorg: unieke kijk in wereld van zorgverleners

4 november 2019 - Vrijdag 1 november 20119 lanceerde fotograaf Wouter Zaalberg, samen met Volkskrant-columniste Eva Hoeke, een uitzonderlijk project op locatie bij VvAA: Het Beeld van de Zorg. Het Beeld van de Zorg is een online beeldverhaal dat een unieke kijk biedt in de wereld van zorgverleners.


Zorgverleners

Zorgverleners uit acht verschillende beroepsgroepen - fysiotherapeut, wijkverpleegkundige, huisarts, medisch specialist, ANIOS, tandarts, veearts en apotheker – gaven Wouter Zaalberg een kijk in hun dagelijkse werk: waar ze het voor doen, voor wie ze het doen en waar ze in de praktijk tegenaan lopen. Het resultaat is een uniek document dat een soms rauw, soms vrolijk en soms emotioneel, maar áltijd realistisch beeld geeft van de zorg in Nederland.

Menselijke maat

Als collectief van en voor zorgverleners wil VvAA helpen om het initiatief van Wouter een zo groot mogelijk podium te geven. Edwin Brugman, directeur Vereniging VvAA: “Wij hopen dat het Beeld van de Zorg eraan bijdraagt dat patiënten, zorgverleners en andere stakeholders in de zorg, letterlijk en figuurlijk worden gezien. Dat het bijdraagt aan het koesteren van de menselijke maat in de zorg. Tegelijkertijd denken wij dat het een prachtig instrument is om met elkaar de dialoog aan te gaan over hoe zorgverleners, nu en in de toekomst, kunnen blijven werken met hun hart.”


Bekijk en deel het Beeld van de Zorg

Bekijk Het Beeld van de Zorg, laat de zorgverleners weten wat u ervan vindt en/of deel het verder!
Share op Whatsapp Share op Facebook Share op Twitter Share op LinkedIn Stuur via email
Beeld van de Zorg