Inloggen

Bart Janknegt nieuwe directeur Expertisegebieden

Utrecht, 11 juni 2018 - Bart Janknegt (48) is toegetreden tot het managementteam van VvAA Groep als directeur Expertisegebieden. Janknegt wordt bij het collectief voor ruim 120.000 zorgverleners verantwoordelijk voor de operationele activiteiten in deexpertisegebieden Verzekeren, Ledencontact & Services, Juridisch advies en Rechtsbijstand, Advies en VvAA Belastingadviseurs en Consultants (VBC).

Als ledencollectief van en voor de zorg biedt VvAA zorgverleners specifieke dienstverlening, op maat ontwikkeld voor hun situatie en/of beroepsgroep. Van juridisch advies en rechtsbijstand in bijvoorbeeld tuchtzaken tot fiscaal advies en het verzekeren van onder andere beroepsaansprakelijkheid.

Kwaliteit en samenwerking

Bart Janknegt: “Ik zie ernaar uit de unieke positie die VvAA al bijna 100 jaar vervult, samen met mijn team, de komende jaren verder te versterken en te borgen voor de toekomst. Onder meer door de dienstverlening nog verder toe te spitsen op de specifieke situatie en behoeften van zorgverleners maar ook door nog meer in te zetten op kwaliteit en samenwerking met zorgverleners bij de ontwikkeling van producten en diensten.”

Carrière

Janknegt is afkomstig van Loyalis waar hij als interim Marketing & Sales Director mede verantwoordelijk was voor een versnelde professionalisering van de commerciële functie. Daarvoor was Janknegt ruim 15 jaar werkzaam bij Reaal, onder meer in de functies van Chief Commercial Officer en Chief Operating Officer.

Ook was Janknegt de laatste jaren actief als coach bij StartupBootCamp Amsterdam, lid van de Raad van Toezicht van Stichting AAP en als adviseur van PharmAccess, bij de ontwikkeling van een ‘mobile’ zorgverzekeringspropositie voor de Keniaanse markt.

Voor meer informatie neemt u contact op met Monique Wesly via 030 - 247 41 91, 06 - 46 24 74 50 of monique.wesly@vvaa.nl 
Bart Janknegt