Historisch logeren aan de Zwitserse Rivièra

5 dagen/4 nachten voor CHF 1.280,- voor twee personen inclusief o.a. dagelijks ontbijt, vier meergangendiners, wellness en château-entree.

QL Hotel Masson

Een ontspannen en culinair arrangement voor Arts en Auto-lezers die het Meer van Genève willen ontdekken.

Bekijk het aanbod

QL Hôtel Masson

Het klimaat is er mild en de omgeving adembenemend: het Meer van Genève oftewel de Zwitserse Rivièra. Voor lezers die deze bestemming willen verkennen, stelden eigenaren Simona en Frank Laves van QL Hôtel Masson een arrangement samen. Gasten roemen dit bijzondere adres vanwege het uitzicht over het meer en de Alpen, en de belle-époque-ambiance. Alles ademt historie in dit uit 1829 daterende gebouw. Bij mooi weer kunt u ontbijten op het restaurantbalkon en genieten van het fraaie panorama. Het brood wordt er zelf gebakken, bij het diner komen er zoveel mogelijk seizoensgebonden, lokale producten op tafel, en in de parkachtige tuin is het heerlijk toeven.

Het arrangement omvat vier overnachtingen met ontbijt, alle avonden viergangendiner met koffie of thee na, een fles wijn op de kamer, toegang tot de wellness, entree voor Château de Chillon (op loopafstand), gratis upgrade naar kamer met meerzicht (o.v.v. beschikbaarheid), plus fiets- en wandelroutes. 

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs (o.b.v. 2-psk): CHF 1.280,- (circa € 1.300) voor 2 personen.
  • Bijkomende kosten: CHF 3,- p.p.p.d. lokale belastingen.
  • Dit arrangement geldt van mei tot 14 december 2023, aankomst dagelijks.