Logeren met allure in historisch Zierikzee

3 dagen/2 nachten vanaf € 215 p.p. inclusief o.a. driegangen winterkeuzemenu, proeverij in cocktailbar en entree watersnoodmuseum.

Mondragon

Geniet van dit weelderige arrangement, inclusief een welkomstdrankje aan tafel, gevolgd door een driegangen winterkeuzemenu in Mondragons restaurant Cristó, met een kop koffie of thee na, 2 overnachtingen inclusief ontbijt, entree Watersnoodmuseum (n.b.: gesloten op maandag en dinsdag), een kleine port- of cocktailproeverij in cocktailbar Eleven en een kaart met een wandelroute door historisch Zierikzee.

Bekijk het aanbod

Romantik Hotel Mondragon

Een wandeling door het hart van Zierikzee is als een reis terug in de tijd dankzij het rijke erfgoed van dit eeuwenoude stadje. Op een van de mooiste plekjes aan de schilderachtige haven, bevindt zich Romantik Hotel Mondragon. Gastheer Govert Janzen en zijn medewerkers stelden speciaal voor Arts en Auto een mooi arrangement samen voor lezers die zich de komende maanden een paar dagen willen laten verwennen in een historische ambiance in een van Zeelands mooiste plaatsjes.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs: € 215 p.p. (o.b.v. 2-psk).
  • Aankomst: woensdag t/m zondag van februari t/m april (m.u.v. feestdagen). U kunt desgewenst verlengen voor € 60 p.p.p.n. (l/o).
  • Meer info/boekingen: info@mondragon.nl of bel 0111 230000 (o.v.v. Arts en Auto)