21-daagse camperreis avontuurlijk Yukon

1+1 gratis op de White Pass Train dagexcursie

'Larger than Life', dat is de slogan die de Canadese provincie Yukon gebruikt om zichzelf aan te prijzen. VvAA-leden profiteren nu van een 1+1 gratis aanbieding bij het afnemen van de White Pass excursie naar Alaska.

Bekijk het aanbod

Canadese wildernis

Voor een camperreis buiten de gebaande paden moet u in de Yukon zijn. Deze Canadese provincie is met zijn ruige, ongerepte en oneindige landschappen een waar paradijs voor natuurliefhebbers. U vindt er gletsjers, toendra’s, bergtoppen, schilderachtige dorpjes, azuurblauwe meren en lege wegen.

Daarnaast biedt de Yukon een thuis aan diverse dieren zoals, elanden, kariboes, herten, wolven, lynxen, vossen, arenden én beren. Grote kans dat u tijdens de road trip één of meerdere van deze diersoorten spot. Bezoek goudzoekersdorpjes en rijd door een adembenemend niemandsland vol verlaten wandelpaden in Tombstone Territorial Park.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs: Klik op de button 'Bekijk het aanbod' voor de actuele prijzen. Let op: de vanaf-prijs wisselt i.v.m. fluctuerende prijzen van vliegtickets en campers.  
  • Inbegrepen: Retourvlucht Amsterdam - Whitehorse met Air Canada, 2 hotelovernachtingen en 17 nachten camperhuur (3600 vrij te rijden kilometers).
  • Vermeld bij het boeken de kortingscode TH-ARTSAUTO23, zodat u in aanmerking komt voor het ledenvoordeel: 1+1 gratis op de White Pass Train dagexcursie (optioneel, t.w.v. CA$ 155: een prachtige treinreis door de bergen met een stop in Skagway, Alaska).
  • Geldig bij afname via Travelhome en o.v.v. de actiecode.
  • Voor elke gratis deelnemer, dient er 1 betalende deelnemer te zijn.
  • Actie geldt voor reizigers binnen het bij Travelhome bekende reisgezelschap.
  • U kunt boeken tot 1 januari 2024.