Uw woning verduurzamen

Gratis uitgebreid adviesrapport en € 100 korting

Na een uitgebreide woninganalyse door een energie-adviseur ontvangt u een gratis adviesrapport en offertes voor installatie van duurzame maatregelen zoals zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp.

Bekijk het aanbod

Energiebesparende maatregelen

Energiebespaarders biedt u als VvAA-lid een kans om de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen te onderzoeken en te laten installeren. Al meer dan 15.000 woningeigenaren gingen u voor en zijn door Energeriebespaarders geholpen in het maken van de juiste keuzes als het gaat om verduurzaming.

U krijgt een kwalitatief advies inclusief offertes met garantie op het resultaat. De adviseur komt graag langs en neemt ruim de tijd voor een maatwerk advies. In een woningopname van ca. 1,5 uur wordt uw woning grondig geanalyseerd om de mogelijkheden in kaart te brengen. Energiebespaarders verzorgt vervolgens ook alles rondom installaties en is uw enige aanspreekpunt.

Energiebespaarders werkt onafhankelijk en is niet gebonden aan één installateur of merk. Zo wordt de beste prijs-kwaliteitverhouding geboden. 

                     

Energiebespaarders zijn specialist in adviseren over en installeren van:

  • isolatie (isolatieglas, spouwmuur-, vloer-, zolder en dakisolatie)
  • hybride of full-electric warmtepomp
  • zonnepanelen 

Energiebespaarders is al meer dan 8 jaar actief als verduurzamingsexpert en wordt door klanten beoordeeld met een 8,6.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Na woningopname krijgt u een gratis adviesrapport ter waarde van € 189 en € 100 korting per installatie (isolatie, zonnepanelen en verwarming).