Wintersport Oostenrijk per trein

Laatste dag om te boeken! Ontvang € 100 korting op een Ski-Express-pakketreis met TUI.

Wintersport Oostenrijk met de trein

Een volledig pakket met treinreis, hotelovernachtingen en ski-pas, voor een onvergetelijke wintersportvakantie in Oostenrijk. Stap op in Amsterdam of Utrecht en word wakker in de sneeuw!

Bekijk het aanbod

Ski-Express-pakket

Arts en Auto-lezers die in de periode 7 januari tot en met 3 februari een tiendaagse TUI Ski-Express-pakketreis boeken naar Oostenrijk, ontvangen van TUI een exclusieve korting van € 100 per boeking. De korting geldt voor het gehele pakketaanbod van de TUI Ski-Express: nachttrein, een week hotel/appartement en een 6-daagse skipas. 

U vertrekt op vrijdagavond vanaf Amsterdam of Utrecht Centraal en wordt zaterdagochtend wakker in de sneeuw. De trein splitst in Wörgl in Oostenrijk, waarna de ene helft richting Tirol gaat en de ander naar het Salzburgerland.

Op de terugweg is vertrek op zaterdagavond; u kunt dus nog lekker een dag skiën en komt op zondagochtend weer terug in Nederland.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • De reisduur van een Pakketreis Wintersport met de TUI Ski Express nachttrein is 10 dagen en 9 nachten. De eerste en laatste nacht verblijft u in de trein. Andere reisduren zijn niet mogelijk.
  • Uw 6-daagse skipas is inclusief. U kunt deze, indien gewenst, tegen betaling ook nog uitbreiden naar een 7-daagse skipas.
  • Uw 8-daagse accommodatie is inclusief. De verzorging hangt af van de accommodatie die u hebt gekozen.
  • Boekingsperiode: 7 januari t/m 3 februari 2023.
  • Reisperiode: gehele wintersportseizoen (t/m eind maart 2023).
  • Kortingscode: AASKITREIN

Voor meer info en boekingen, zie Wintersport met de trein - Ski Express | TUI, of bel met TUI: 088-0885885 of ga langs bij een TUI winkel in de buurt.

Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing.