Vorstelijke verwennerij in eigen land

2 dagen/1 nacht v.a. € 189,50 p.p.

kasteelplein

Voor lezers die zich vorstelijk willen laten verwennen, stelde QL Hotels & Restaurants samen met Kasteel Engelenburg een arrangement samen.

Bekijk het aanbod

Kasteel Engelenburg

Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei ligt Kasteel Engelenburg, een idyllisch gesitueerd landgoed te midden van een parkachtige tuin met eeuwenoude bomen. Een stijlvolle plek om in de watten te worden gelegd.

De ligging biedt voor elk wat wils: historie en cultuur in de nabijgelegen hanzesteden Zutphen en Deventer, en natuur dankzij het Nationaal Park de Hoge Veluwe, dat praktisch ‘om de hoek’ ligt. In 2022 is het kasteel uitgebreid met een fine-dining restaurant.

De kamers bevinden zich in het Koetshuis, de Orangerie en het Kaapse Huis. Er is geen één kamer gelijk; wat ze wel gemeen hebben is modern comfort en een stijlvolle inrichting.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Aanbieding omvat een welkomstdrankje, een viergangendiner gevolgd door koffie/thee met friandises, een overnachting en de volgende ochtend een ontbijt. Indien beschikbaar, krijgt u als Arts en Auto-lezer een kamerupgrade.
  • Prijs (o.b.v. 2-psk): v.a. € 189,50 p.p.
  • Dit arrangement geldt van juni tot en met 30 september 2023.
  • Golft u? Dan ontvangt u als lezer 15% korting op de greenfee voor de golfbaan van het hotel (9 of 18 holes).