Gastronomisch genieten op de Utrechtse Heuvelrug

Speciale hotelaanbieding met diner in Michelin-restaurant

Utrechtse Heuvelrug
Een wandeling door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, een bezoek aan Keizer Wilhelms Huize Doorn of een fietstocht langs de uiterwaarden. Geniet van 2 dagen en 1 nacht vanaf € 310 per persoon inclusief een vijfgangendiner in Michelin-restaurant, op de Utrechtse Heuvelrug.
Meer informatie en boek

Parc Broekhuizen

Tijdens een verblijf in het bij Leersum gelegen Parc Broekhuizen kunt u, als u de omgeving van dit fraaie landgoedhotel wilt verkennen, vele kanten uit. QL Hotels & Restaurants stelde samen met Parc Broekhuizen een Dream & Dine Delight samen voor lezers die zichzelf dit jaar culinair in de watten willen laten leggen.

Arrangement

U ontvangt een champagneaperitief, een vijfgangendiner in Broekhuizens Restaurant Voltaire (met Michelinster), koffie of thee met huisgemaakte friandises ter afsluiting, een overnachting (inclusief gratis minibar), diverse wandelroutes en tips van het hotel over de streek (‘parels van de omgeving’).

’s Morgens wacht u een luxe ontbijt met huisgemaakte (streek)producten.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs: vanaf € 310 per persoon (o.b.v. 2-psk; suite tegen toeslag).
  • Dit arrangement loopt tot en met eind 2022 (aankomst dagelijks, met uitzondering van zon- en maandagen en feestdagen).