TUI stedentrip Londen

3 dagen/2 nachten viersterrenhotel vanaf € 419 p.p. inclusief treinreis per Eurostar

U ontvangt met Ledenvoordeel binnen een geselecteerde periode € 50,- korting per boeking op een driedaagse stedentrip per Eurostar, met twee nachten verblijf in hotel H10 London Waterloo.

Bekijk het aanbod

London baby

Heeft u na lezing van het verhaal van Marcel Levi in Arts en Auto nummer 6 zin gekregen in een paar
dagen Londen?

TUI biedt lezers van Arts en Auto tussen 14 juni en 12 juli € 50,- korting per boeking op een driedaagse stedentrip per Eurostar, met twee nachten verblijf in hotel H10 London Waterloo. Dit moderne viersterrenhotel is centraal gelegen op de zuidoever van de Thames, op loopafstand van Borough Market, Tate Modern en de Big Ben. Op de achte verdieping heeft u vanuit de Waterloo Sky Bar een prachtig uitzicht over de stad.

credits beeld: TUI Nederland

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Inbegrepen in de treinstedentrip, met een vanaf prijs van € 419,- p.p., zijn uw 2e-klasseretour met de Eurostar vanaf Amsterdam CS of Rotterdam CS naar London St. Pancras, en twee nachten logies/ontbijt in het H10 London Waterloo.
  • Gebruik bij uw boeking kortingscode AAWATERLOO
  • N.b.: van 15 juni tot begin 2025 rijden er geen directe treinen van Amsterdam en Rotterdam naar Londen vanwege de bouw van de Eurostar-terminal in Amsterdam CS. U reist daarom op de heenweg met een overstap op Brussel-Zuid, waar u door de Eurostar-veiligheids- en paspoortcontroles gaat. Op de terugreis is er geen overstap.
  • De Arts en Auto-korting geldt bij boeking in eerdergenoemde periode voor reizen die plaatsvinden tot 14 december 2024.
  • Voor meer informatie en boekingen kunt u telefonisch contact opnemen met TUI: 088-0885885 of ga langs bij een TUI shop bij u in de buurt (vergeet bij alle contacten niet de bovengenoemde Arts en Auto kortingscode te vermelden).
  • Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen