Pareltje in het hart van Südtirol

5 dagen/4 nachten vanaf € 603 p.p. inclusief o.a. dagelijks ontbijt en viergangen-keuzediners en dag e-bikehuur

Langgenhof

Geniet van vier overnachtingen met ontbijt en viergangen-keuzediners, een fles bubbels op de kamer, de hotelspa en het zwembad, en meer bijzondere extra's.

Bekijk het aanbod

Langgenhof

Het is een echt familiehotel: QL Hotel Restaurant Langgenhof in het Noord-Italiaanse Süd-Tirol, op loopafstand van het centrum van het in het Pustertal gelegen Bruneck (Brunico). Hier zwaait de familie Mutschlechner de scepter in een eigentijds stadshotel waar in het gerenoveerde oude deel de sfeer van toen nog steeds zicht- en voelbaar is. Op de wijnkaart staan ruim vijfhonderd wijnen; vader Robert vulde jarenlang de wijnkelder met pareltjes uit de omgeving. Chef Georg Egger en zijn keukenbrigade verwennen gasten met regionale klassiekers met een Italiaanse flair. Groenten en fruit komen van de even buiten Bruneck gelegen boerderij van de familie Mutschlechner, waar borders vol Alpenkruiden en een moestuin in de zomer een lust voor het oog zijn.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Arrangement inclusief vier overnachtingen met ontbijt en viergangen-keuzediners, een fles bubbels op de kamer als welkom, entree tot de hotelspa en het zwembad, een bezoek aan de moestuin en – voor wie dat leuk vindt – een wandeling met Peter Mutschlechner als gids. Ook kunt u een dag beschikken over e-bikes.
  • Prijs (o.b.v. 2-psk): vanaf € 603 p.p.
  • Dit arrangement geldt van juni t/m 29 oktober 2023 (m.u.v. de maand augustus).