Stedentrip Berlijn met de trein

Laatste dag om te boeken! 4 dagen/3 nachten vanaf € 329 p.p. incl 2e klas treinretour per IC vanaf opstappunt, logies/ontbijt en gratis fietstour op zaterdag.

Stedentrip Berlijn

Bezoek het bruisende Berlijn met een vierdaagse TUI-treinreis. Verblijf in het viersterren RIU Plaza Berlin in het centrum van de stad, en ontdek alles wat Berlijn aan kunst en cultuur te bieden heeft. 

Bekijk het aanbod

RIU Plaza Berlin

De Rijksdag, Brandenburger Tor, Alexanderplatz, het museum bij Checkpoint Charlie, het Museuminsel: het zijn maar een paar van de talrijke bezienswaardigheden in Berlijn. Daarnaast biedt de culturele agenda van deze stad, die boeiend is voor jong en oud, een ruime keuze aan uiteenlopende tentoonstellingen en evenementen.

TUI biedt Arts en Auto-lezers tijdelijk een korting van € 50 per boeking bij reservering van een vierdaagse TUI-treinreis met verblijf in het viersterren RIU Plaza Berlin. Dit hotel ligt in het centrum van de stad, op loopafstand van het beroemde warenhuis KaDeWe.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Aanbieding: € 50 korting per boeking voor drie overnachtingen inclusief ontbijt.
  • Prijs: vanaf € 329 p.p. (o.b.v. 2-psk).
  • Ook inbegrepen zijn uw treinretour 2e klasse vanaf elk station in Nederland met de IC naar Berlijn, en – indien er een zaterdag in uw verblijf valt – een gratis fietstour door ‘het verborgen Berlijn’ (vertrek elke zaterdag om 10.30 uur).
  • Reisperiode: 7 januari tot 30 april 2023
  • Boekingsperiode: 7 januari t/m 3 februari 2023
  • Kortingscode: AABERLIJN
  • Voor meer informatie en boekingen: kijk hier of bel met TUI: 088-0885885 of ga langs bij een TUI-winkel in de buurt.

Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing.