De accu opladen in het Sauerland

4 dagen/3 nachten vanaf € 299 p.p. inclusief o.a. welkomstdrankje, viergangendiner en koffie met huisgemaakte lekkernij.

Knippschild

Klaus en Annette Knippschild stelden een arrangement samen voor lezers die behoefte hebben aan ontspanning in de natuur.

Bekijk het aanbod

Romantik Hotel Knippschild

Het Arnsberger Wald is een van de grootste aaneengesloten bosgebieden van Noordrijn-Westfalen. Hier, aan de poort van het Sauerland, bevindt zich ook het oude bergdorp Kallenhardt, in een omgeving die zich leent voor prachtige wandelingen of sportieve fietstochten. In 1837 kreeg de familie Knippschild de vergunning om in het bergdorp een herberg te exploiteren. Inmiddels wordt deze gerund door de zevende generatie, Klaus en Annette Knippschild. Hun voormalige dorpskroeg heeft zich ontwikkeld tot een romantisch plattelandshotel: Romantik Hotel Knippschild.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Arrangement inclusief een welkomstdrankje, drie overnachtingen, dagelijks ontbijt met Sauerlandse specialiteiten, op de avond van aankomst een viergangendiner, koffie met een huisgemaakte lekkernij, en gebruik van het ‘Sauna-dorf’ tijdens uw verblijf van het hotel.
  • Prijs (o.b.v. 2-psk type Rothirsch): vanaf € 299 p.p.
  • Geldig t/m 31 augustus 2023.*
  • Meer info/boekingen: 0049 2902 80330 of info@hotel-knippschild.de (o.v.v. Arts en Auto).

 

*onder voorbehoud van plaatsbeschikbaarheid.