Romantisch intermezzo in het Westerwald

Speciale hotelaanbieding in Westerwald

Hotel in traditioneel Duitse stijl.
Romantisch weekend weg? Geniet in Westerwald vanaf € 359 per persoon. Inclusief onder andere 3 aperitiefjes, 3 meergangendiners en een wijnarrangement.
Meer informatie en boek

Een intermezzo in Westerwald

Op slechts drie uur rijden van Utrecht bevindt zich het Westerwald, een middelgebergte dat de grensgebieden van Nordrhein-Westfalen, Hessen en Rheinland-Pfalz omvat.

Schilderachtige vakwerkhuizen, eeuwenoude kastelen en een gevarieerd landschap met bos en wei en een dicht netwerk aan wandelpaden maken het tot een fijne streek om er, niet al te ver van huis, toch even helemaal uit te zijn.

In het hier gelegen plaatsje Hamm bevindt zich Romantik Hotel Alte Vogtei, gevestigd in een uit 1753 daterend gebouw met een rijke historie; zo was dit het geboortehuis van de sociaal hervormer Friedrich Wilhelm Raiffeisen (1818-1888).

In de keuken zwaait chef-kok/eigenaar Markus Wortelkamp de scepter. Als het even kan werkt hij met lokale producten: hertenvlees uit de omringende bossen, fruit en kruiden uit eigen tuin.

Samen met zijn vrouw stelde hij speciaal voor Arts en Auto een arrangement samen, bestaande uit drie overnachtingen met ontbijt, iedere avond voor het diner een aperitiefje, twee driegangenmenu’s en een 5-gangenmenu.

Dit laatste is inclusief bijpassende wijnen en koffie, thee of espresso na. Verder krijgt u wandelsuggesties en kaarten voor mooie wandelingen in de omgeving.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs (op basis van 2-persoonskamer): € 359 per persoon.
    (toeslag 1-persoonskamer € 60).
  • Aankomst: op donderdag, vrijdag of zaterdag.
  • Dit arrangement geldt tot 30 november 2022.

Informatie en boeken via +49 2682 5519605 (onder vermelding van Arts en Auto).