Nazomeren en ontspannen in Noordoost-Twente

3 dagen vanaf € 289 p.p. of 4 dagen vanaf € 369 p.p. inclusief o.a. driegangendiner en gebruik Spa & Wellness

Voor de nazomer en herfst biedt het hotel opnieuw een lezersarrangement met ontspannende extra's en culinaire verwennerij. Neemt u eens een kijkje en boek een paar dagen weg in het karakteristieke Ootmarsum.

Bekijk het aanbod

Kunstenaarsstadje

Niet ver van de Duitse grens, net buiten het kunstenaarsstadje Ootmarsum, bevindt zich Romantik Parkhotel De Wiemsel. Dit viersterren superior hotel vormt niet alleen een fijne uitvalsbasis voor een verkenning van dit deel van Twente, maar ook een bestemming op zich voor wie zich (culinair) wil laten verwennen. Naast een gastronomisch restaurant biedt De  Wiemsel namelijk een eigen Spa en Wellness.

Het arrangement voor VvAA-leden samengestelde arrangement bestaat uit twee of drie overnachtingen met ontbijt, een welkomstglas champagne, een driegangendiner met wijnarrangement op de dag van aankomst, entreeticket voor het Ootmarsumse museum Ton Schulten, een dag een elektrische fiets, gebruik van Spa & Wellness (met o.a. binnenzwembad, buitenzwembad en drie verschillende sauna’s) en een privébezoekje aan ‘Kunstgalerie Parkhotel de Wiemsel’ met de bijzondere collectie hedendaagse kunst van de hoteleigenaar.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijzen (o.b.v. 2-psk): weekend met aankomst op do, vrij of za vanaf € 289,- p,p.; midweekprijs (drie nachten, aankomst op zo, ma, di of wo) vanaf € 369,- p.p. 
  • Dit arrangement is geldig van 1 september tot 15 november 2023
  • Meer info/boekingen telefonisch via 0541 79 10 10 (o.v.v. Arts en Auto) of via info@parkhotel-dewiemsel.nl