Paradijsje in landelijk Haspengouw

Speciale hotelaanbieding met Citroën 2CV en picknick

Hotel Haspen

Wie de binnenplaats van de eeuwenoude Kasteelhoeve de Kerckhem binnenstapt, waant zich in een andere wereld. Geniet van 3 dagen en 2 nachten vanaf € 395 p.p. inclusief twee diners, een halve dag op pad met een Citroën 2CV en een picknick.

Meer informatie en boek

Kasteelhoeve de Kerckhem

Het landelijk gelegen Belgische countryhouse in het lieflijk glooiende Haspengouw wordt omringd door een weelderige tuin van liefst drie hectare en grenst aan een groot natuurgebied. In de landelijke keuken met zijn AGA-cooker bereiden chefkok Lucie Harmens en gastvrouw Tessa Feldhaus van Ham gerechten met producten uit eigen tuin volgens het table d’hotes principe: er is één menu voor alle gasten.

Niet alleen de tuin is een feest voor het oog; ook binnen is het genieten. U kunt het zelf ervaren tijdens een Arts en Auto-arrangement dat QL Hotels & Restaurants samen met de eigenaren voor de komende maanden biedt.

Het omvat een ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, twee overnachtingen met ontbijt, beide avonden een viergangendiner, en op dag twee vier uur huur van een Citroën 2CV, inclusief een goed gevulde picknickmand.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs: vanaf € 395 p.p. (o.b.v. 2-psk).
  • Aankomst tot en met eind oktober 2022.