Visuele reis door het Noordpoolgebied

Laatste week om van deze aanbieding te profiteren! Ontvang € 4 korting op de entree van het Museon-Omniversum, inclusief prachtige film voor jong en oud

Museon-Omniversum

Reist u mee over de Noordpool? Als VvAA-lid kunt u met korting de prachtige grootbeeldfilm The Arctic: Our Last Great Wilderness bewonderen. De film dompelt u onder in een wereld die nog maar weinigen hebben gezien. Een bijzondere visuele ervaring die u nog lang zal bijblijven.

Bekijk het aanbod

Museon-Omniversum

Vanaf 16 december vertoont Museon-Omniversum de grootbeeldfilm The Arctic: Our Last Great Wilderness. U reist tijdens de film mee met National Geographic-fotograaf Florian Schulz, die een kudde van 200 duizend kariboes filmde tijdens de tocht naar de Arctic National Wildlife Refuge; een van de grootste diermigraties op aarde. Ook ziet u unieke beelden van onder meer ijsberen en muskusossen, wolven, grizzlyberen en steenarenden. Deze grootbeeldfilm dompelt u onder in een wereld die maar weinigen tot nu toe echt hebben gezien. Op het 840 m² koepelscherm van One Planet Dome een bijzondere ervaring en tegelijk een oproep om dit magische gebied te omarmen en beschermen.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Aanbieding: VvAA-leden ontvangen € 4 korting.
  • Prijs: € 12,50 p.p. (normaal € 16,50).
  • Kortingscode: Artsenauto22.
  • Datum: tot en met 31 januari 2023. Dagelijks geopend tot 17.00 uur.