Natuurkamperen in De Meinweg

Profiteer nog tot en met 1 januari van deze vroegboekkorting! U ontvangt 10% korting bij een verblijf van minimaal 5 nachten.

Huttopia Rille Manureyboz

Speciaal voor lezers van Arts en Auto biedt Huttopia 10% korting op de accommodaties en staanplaatsen bij een verblijf van minimaal 5 nachten. Geniet van de prachtige omgeving!

Bekijk het aanbod

Natuurpark De Meinweg

Omringd door de unieke natuur van Nationaal Park De Meinweg, niet ver van de Duitse grens en op slechts een kwartier rijden van Roermond, ligt Camping Huttopia De Meinweg.

Op een 28 hectare groot terrein vinden natuur- en outdoorliefhebbers hier zowel standplaatsen voor eigen tent, caravan of camper, als verschillende ‘glampingaccommodaties’: tenten (van canvas en hout), chalets en pipowagens. Allemaal voorzien van een terras of veranda voor een optimale natuurbeleving, met minimaal 2 slaapcabines of slaapkamers, een badkamer en een keukenunit of een wat grotere keuken.

Huttopia De Meinweg heeft verder 2 verwarmde zwembaden (waarvan één overdekt) en een restaurant met terras.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • 10% korting op de accommodaties en staanplaatsen bij een verblijf van minimaal 5 nachten.
  • De korting geldt wanneer u uw boeking maakt in de periode 21 november 2022 tot en met 1 januari 2023, voor een verblijf in de periode van 29 april tot en met 6 juli 2023, óf voor een verblijf in de periode 27 augustus tot 29 oktober 2023.
  • Gebruik boekingscode: AAMEINWEG.