Kunstverhaal Arts en Auto januari

Meet & Greet in Museum Weert of gratis koffietje in het Centraal Museum

Wilt u nog meer weten over de kunst van Joyce Overheul en Pauline Curnier Jardin? Ledenvoordeel heeft 2 leuke opties voor u naar aanleiding van het kunstverhaal in het januari nummer van Arts en Auto.

Bekijk het aanbod

Tegen seksisme

Nog tot en met 14 april is in Museum W in Weert Sending Thoughts and Prayers te zien, de tweede solo tentoonstelling van kunstenaar Joyce Overheul.

Hot Flowers, Warm Fingers is de eerste museale solotentoonstelling in Nederland van de Franse kunstenaar Pauline Curnier Jardin. Nog te bekijken in Utrecht tot en met 21 april.

VvAA trakteert.

Op vertoon van het kunstverhaal op de pagina’s 44 en 45 uit Arts en Auto januari 2024 ontvangt u aan de kassa van het Centraal Museum Utrecht een consumptiemunt voor een kopje koffie voor max. 2 personen. Deze aanbieding geldt t/m eind februari 2024.

Op zaterdag 2 maart is Joyce Overheul aanwezig in Museum W.

Ze ontmoet u graag tussen 13:00 en 14:00 uur voor een persoonlijk gesprek en toelichting over haar textiele kunstwerken.

Als VvAA-lid krijgt u op vertoon van de pagina’s 44 en 45 uit Arts en Auto januari gratis toegang tot de Meet & Greet en de tentoonstelling ‘Sending Thoughts and Prayers’.

De actie is alleen geldig op zaterdag 2 maart van 11:00 tot 17:00 uur.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Op vertoon van pagina's 44 en 45 uit het januarinummer van Arts en Auto ontvangt u t/m eind februari 2024 een consumptiemunt voor een gratis kopje koffie (max. 2 personen)
  • Op vertoon van pagina's 44 en 45 uit het januarinummer van Arts en Auto krijgt u op zaterdag 2 maart van 11:00 tot 17:00 uur gratis toegang tot de Meet & Greet en de tentoonstelling ‘Sending Thoughts and Prayers’
  • De tentoonstelling in Museum Weert loopt tot en met 14 april 2024
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen