Het goede Limburgse leven

Speciale hotelaanbieding

Limburgs heuvellandschap

Geniet van het prachtige Limburg tijdens 2 nachten weg voor € 399 per persoon in een luxe hotelkamer, inclusief 2 keer een viergangendiner met wijnarrangement.

Meer informatie en boek

QL Hotel Klein Zwitserland

Zuid-Limburg staat garant voor een even-helemaal-eruit-gevoel, zo on-Nederlands mooi is het heuvellandschap in ‘de tuin van Maastricht’.

Op de eerste rang, uitkijkend over de heuvels rondom Slenaken, ligt QL Hotel Klein Zwitserland. Speciaal voor Arts en Auto-lezers biedt dit kleinschalige familiehotel een bourgondisch arrangement.

Het omvat een glas Cava als welkom, twee overnachtingen in een superior deluxe-kamer met balkon of terras, 2x een viergangendiner met bijpassende wijnarrangementen en koffie/ thee met friandises tot besluit. ’s Morgens wacht u een ontbijt met lokale producten.

Ook gebruik van het panoramazwembad, saunalandschap en fitness is inclusief, evenals gebruik van de hotelparking.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs: € 399 per persoon (op basis van een tweepersoonskamer), exclusief verblijfsbelasting à € 2,50 per persoon per dag.
  • Geldig tot en met eind 2022 (met uitzondering van de weekenden 9/10 december, 16/17 december en de feestdagen).
  • Het hotel beschikt over twee oplaadpunten voor elektrische auto’s en een fietsberging met oplaadpunten. Golft u? Het hotel helpt u graag met het reserveren van greenfee’s (er zijn 6 prachtige golfbanen in een straal van 15 km).