Leasefietsshop

Minimaal 15% korting voor VvAA-leden, plus fiscale voordelen, service, onderhoud, schade- en diefstalverzekering.

Leasefietsshop

Naast de VvAA Fietsvoordeelshop zijn wij deze maand ook een samenwerking aangegaan met Leasefietsshop.

Bekijk het aanbod

Leasefietsshop

Het grote voordeel van de leasefiets is een standaard laag maandbedrag en volledige ontzorging. Naast fiscale voordelen en de minimale korting van 15% voor VvAA-leden, zit service, onderhoud, schade- en diefstalverzekering standaard bij het leasebedrag inbegrepen.

Wilt u graag persoonlijk advies, uw droomfiets live zien en uitproberen? Dat kan ook. Verdeeld over Nederland heeft Fietsvoordeelshop 30 winkels. Bestellen met VvAA-voordeel kan echter alleen online maar de medewerkers in de winkel helpen u graag verder. U kunt uw fiets ook zelf ophalen in de winkel. Gaat er in de garantieperiode onverhoopt iets stuk? Dan komen wij met een servicebus (mobiele werkplaats) naar uw huis en wordt het kosteloos hersteld.

Bestellen met VvAA-voordeel kan alleen via de Arts en Auto Fietsvoordeelshop en Leasefietsshop.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

Registreer voor een persoonlijk account. Na het bevestigen van uw welkomst-e-mail heeft u direct toegang tot de webshop en kunt u een fiets naar keuze bestellen. U sluit de transactie met Fietsvoordeelshop of Leasefietsshop en profiteert automatisch van het voordeel voor VvAA-leden.