Genieten in de Belgische 'countryside'

3 dagen/2 nachten vanaf € 425 p.p. inclusief o.a. twee diners met huiswijn en halve dag toeren in een 2CV

Wie de binnenplaats van de eeuwenoude Kasteelhoeve de Kerckhem binnenstapt, waant zich even in een andere wereld. Ontdek dit speciaal voor VvAA-leden samengestelde arrangement.

Bekijk het aanbod

En de 2CV mee

Dit landelijk gelegen Belgische country house in de zacht glooiende streek Haspengouw wordt omringd door een weelderige tuin van liefst 3 hectare, en grenst aan een natuurgebied van nog eens 50 hectare.

In de landelijke keuken bereiden chefkok Lucie Harmens en gastvrouw Tessa Feldhaus van Ham gerechten met producten uit eigen tuin, volgens het table d’hôtes-principe: er is één menu voor alle gasten. Niet alleen buiten de kasteelhoeve is het een feest voor het oog; binnen is het voor liefhebbers van warme kleuren en rijke stoffen net zo genieten.

Speciaal voor Arts en Auto stelden de eigenaren een arrangement samen met twee overnachtingen in een deluxe kamer, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, twee avonden een diner inclusief een fles huiswijn, water en koffie/thee, en een halve dag de beschikking over een Citroën 2CV om ‘in stijl’ te toeren door de landelijke omgeving.

Let op: Kasteelhoeve de Kerckhem zal uw reserveringsaanvraag beantwoorden met de praktische- en verzekeringstechnische informatie op basis van uw wensen voor de autohuur.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijzen (o.b.v. 2-psk): € 425,- p.p. bij aankomst op woensdag of donderdag en € 445,- p.p. bij aankomst op vrijdag of zaterdag
  • Let op: Kasteelhoeve de Kerckhem zal uw reserveringsaanvraag beantwoorden met de praktische- en verzekeringstechnische informatie op basis van uw wensen voor de autohuur.
  • Kijk op de reserveringspagina via de onderstaande button voor eventuele bij te boeken extra's
  • Dit arrangement geldt t/m 30 november 2023