Hoogtepunten van Emilia-Romagna

Speciale hotelaanbieding in 'de buik van Italië'

Een gebouw met veel ramen met daarvoor een stijlvolle lantaarnpaal in Emilia-Romagna.

Wilt u, na het lezen van het verhaal over Emilia-Romagna, zelf genieten van de hoogtepunten van 'de buik van Italië'? Geniet van een vakantie van 8 dagen vanaf € 549 per persoon, inclusief historische hotels, b&b's en ontbijt.

Meer informatie en boek

De hoogtepunten van 'de buik van Italië'

Ambiance Travel stelde, exclusief voor Arts en Auto-lezers, een autorondreis van een week samen met verblijf in historische hotels.

De route voert u van Ferrara – waar u in Hotel Europa in de voetsporen treedt van beroemde gasten als Emile Zola, Guiseppe Verdi en Richard Strauss – naar Parma, de stad van de wereldberoemde ham en kaas. Hier logeert u twee nachten, in de door de auteur van het verhaal getipte charmante B&B Villino di Porporano.

Volgend hoogtepunt is de universiteitsstad Bologna, waar twee nachten voor u zijn gereserveerd in hotel I Portici, een gunstig gelegen en stijlvolle uitvalsbasis voor een verkenning van het oude stadshart (én met een Michelin-restaurant).

U besluit uw verkenning van de regio aan de kust, in Villa Adriatica in Rimini, een viersterrenhotel in een fraai jugendstilgebouw, op steenworp afstand van zee en op loopafstand van het oude centrum.

Deze rondreis is op basis van zeven overnachtingen in de genoemde (of gelijkwaardige) hotels, inclusief dagelijks ontbijt; desgewenst kunt u via Ambiance Travel excursies of proeverijen/kookworkshops bijboeken.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijzen (o.b.v. 2-psk):
    - vanaf € 549 p.p. indien per eigen auto;
    - vanaf € 995 p.p. inclusief KLM- vlucht naar/van Venetië en 7 x 24 uur huurauto.
  • Vertrek: dagelijks van 15 mei 2022 t/m 30 september 2022.
  • Reserveren kan telefonisch via 070-3223066 of per mail via onderstaande button (Meer informatie).