Kennismaken met Kanaaleiland Guernsey

8 dagen/7 nachten vanaf € 1258 p.p. inclusief o.a. vliegreis, drie dagen fiets en boottickets Herm & Sark.

Le Friquet

Geniet van dit prachtige, natuurrijke kanaaleiland, terwijl u een week verblijft in het sfeervolle Hotel Le Friquet.

Bekijk het aanbod

Kanaaleiland Guernsey

Dit jaar biedt Kanaaleilandenspecialist Sunair weer een lezersarrangement naar Guernsey, het op één na grootste (en voornamelijk Franstalige) Kanaaleiland op zo’n anderhalf uur vliegen van Nederland. U verblijft zeven nachten in het sfeervolle Hotel Le Friquet, gehuisvest in een voormalige boerenhoeve en omringd door veel groen. U ontvangt in het hotel een tegoed van £ 25 p.p., te besteden in het hotelrestaurant. Verder krijgt u drie dagen de beschikking over een fiets en een voucher voor de ferry naar het eilandje Herm. Op de donderdag is een dagtocht naar het wandeleilandje Sark inbegrepen.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

 • Onderstaande prijzen zijn per persoon per week, gebaseerd op verblijf in een gedeelde 2-pers. kamer o.b.v. logies/ontbijt:

  30/4 - 27/5        € 1258
  28/5 - 3/6          € 1288
  4/6 - 9/9            € 1328

  Onder voorbehoud van plaatsbeschikbaarheid.

 • Inbegrepen zijn uw retourvlucht vanuit Rotterdam of Groningen, luchthaventransfers, dagelijks ontbijt, bustransfer hotel - haven v.v. op de donderdag, Engelssprekende lokale vertegenwoordiging plus een Kanaaleilandenboek (1 per boeking).
 • Vertrek: iedere zondag van 30 april t/m 3 september 2023 (periode 02/07 t/m 15/07 is uitgesloten).
 • Exclusief onder meer eventuele toeslagen als de goedkoopste stoelen niet meer beschikbaar zijn en eventuele meerprijs mountain- of e-bike.
 • Meer info/boekingen: www.sunair.nl/artsenauto, of bel (0172) 78 20 40.