Gastronomie in Monnickendam

Speciale hotelaanbieding met diner in Michelin-restaurant

Chic opgemaakt bord met zeevruchten

Het is zonder twijfel een van de pareltjes van Noord-Holland: Monnickendam. Geniet van 2 dagen en 1 nacht vanaf € 299 inclusief glas champagne, amuses en diner in Michelin-restaurant met bijpassende wijnen.

Meer informatie en boek

Suitehotel Posthoorn

In het hart van dit oude stadje met fraaie panden en sfeervolle haven bevindt zich het kleinschalige Suitehotel Posthoorn, gevestigd in een 17e-eeuws rijksmonument. Iedere kamer/suite is uniek, met een mix van sfeervol antiek en hedendaags comfort.

Restaurant Posthoorn beschikt sinds 2008 over een Michelin-ster; chef Jeroen Bavelaar zwaait de scepter in de Frans georiënteerde keuken, waar hij en zijn brigade klassiekers combineren met verrassende ingrediënten en liefst lokale producten. QL Hotels & Restaurants stelde samen met Posthoorn een lezersarrangement samen.

Het omvat een overnachting in een (junior) suite, een glas champagne met amuses, gevolgd door een 6-gangenmenu surprise met een proeverij van bijpassende wijnen (halve glazen), en koffie/thee en friandises tot besluit. De volgende ochtend wacht u een ontbijt op bed. Hotelparking is gratis (bij boeking reserveren, o.v.v. beschikbaarheid).

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijzen (o.b.v. 2-psk): € 299 p.p. bij aankomst op woensdag, donderdag of zondag; € 321,50 p.p. bij aankomst op vrijdag of zaterdag. Exclusief verblijfsbelasting (€ 6,25 p.p.p.d).
  • Dit arrangement geldt t/m 30 september 2022 (m.u.v. 25 juli t/m 3 augustus).