Franse avond in Singer Laren

Exclusief Kees van Dongen-arrangement voor VvAA-leden

Kees van Dongen, Twee ogen, 1911, olieverf op doek, JK Art Foundation, c/o Pictoright Amsterdam 2022

Geniet op donderdag 16 maart van een Franse avond in Singer Laren en bekijk de tentoonstelling Kees van Dongen met andere ogen na een inleidende lezing door een kunsthistoricus. Maak uw bezoek compleet met een heerlijke kaasfondue.

Bekijk het aanbod

Tentoonstelling

De tentoonstelling belicht het prille begin van Van Dongens loopbaan en zijn doorbraak in Parijs kort na 1900. In het vrije Montmartre bevindt Van Dongen zich in het centrum van vernieuwing. In deze omgeving – in het voetspoor van Van Gogh – ontwikkelt hij zich tot schilder van figuur en vernieuwer door kleur en toets.

 

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs: vanaf € 18,50 p.p. (met Museumkaart), inclusief drankje, lezing en bezoek tentoonstelling. Reserveer hier: Arrangement Kees van Dongen
  • Inclusief kaasfondue bedraagt de prijs € 45 p.p (eveneens met Museumkaart). Zonder Museumkaart betaalt u € 18 extra per persoon. Reservier hier: Arrangement Kees van Dongen met kaasfondue
  • Plaats/datum: Singer Laren, donderdagavond 16 maart 2023 van 20.00 - 22.30 uur (indien u de kaasfondue heeft bijgeboekt, wordt u om 18.30 uur verwacht).