Ember Travel Mug 2+

Nu € 50 korting op de Ember Travel Mug 2+

Deze Travel Mug is ontworpen om uw warme dranken altijd op de perfecte temperatuur te houden. Nu met een aantrekkelijke korting.

Bekijk het aanbod

Slimme mok

Ooit een slok koffie of thee genomen en ontdekt dat het alweer te koud was? Of het risico gelopen om uw mond te branden aan een te hete slok? Met de Ember Travel Mug 2+ is dat verleden tijd.  

Altijd op de juiste temperatuur

Stel uw ideale drinktemperatuur in (ergens tussen de 50°C en 62,5°C), en deze slimme verwarmde reisbeker doet de rest. Zodra de door u gewenste temperatuur bereikt is, reageert uw Ember Travel Mug 2+ door middel van een bevestigend signaal. De temperatuur blijft vervolgens constant: de eerste slok zal net zo warm zijn als de laatste druppel.

Maar er is meer. De ingebouwde batterij behoudt uw gekozen drinktemperatuur tot wel 3 uur lang. En als dat nog niet genoeg is, wordt deze geleverd met een handige oplaadonderzetter, zodat u de hele dag kunt genieten van de perfecte kop koffie of thee.

De Ember Travel Mug 2+ is niet alleen geavanceerd, hij is ook gebruiksvriendelijk. Gemakkelijk schoon te maken, veilig om met de hand af te wassen en zelfs waterdicht tot een diepte van 1 meter.

Nooit kwijt

Wat deze reismok echt speciaal maakt is de integratie met Apple Find My. De app vindt de exacte locatie van uw mok. En als u vergeet dat u hem ergens hebt achtergelaten, stuurt de app een vriendelijke herinnering dankzij dezelfde functie.

Daarnaast is de Ember Travel Mug 2+ voorzien van een ingebouwde speaker. Dus, zelfs als u niet in de buurt bent, kunnen andere Apple-gebruikers onopvallend helpen bij het lokaliseren van de reismok door de herkenbare piepjes te volgen. 

Bestel de Ember Travel Mug 2+ voor eind november en u ontvangt hem gegarandeerd op tijd in huis voor de Kerst.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Nu € 50,00 korting op de adviesprijs van € 199,95
  • Gebruik bij uw bestelling code VVAA-50
  • Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2023
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen