EduStitch

15% korting op de EduStitch Hechtset PRO met E-learning

EduStitch is al 15 jaar dé partij voor iedereen die goed, zelfverzekerd en vakkundig wil leren hechten. Professionals volgen de geaccrediteerde Basic Surgical Skills cursus, beginners zorgen dat ze klaar zijn voor de praktijk door zelfstandig te oefenen met de hechtset met e-learning.

Bekijk het aanbod

Hechtpad PRO

Universiteiten en ziekenhuizen hebben de EduStitch hechtpads, knoopplankjes en het lespakket in huis om interne opleidingen te kunnen verzorgen.

De hechtset bestaat uit een:

- hechtpad PRO met houder;

- chirurgisch (Adson) pincet;

- Mayo-Hegar naaldvoerder;

- hechtdraad met vaste snijdende naald;

- chirurgisch mesje, een knoopkoord en zakkaartje.

De duurzame hechtpad is vervaardigd van niet giftige siliconen en opgebouwd uit meerdere lagen,zodat de hechting van de huid goed wordt nagebootst.

Het voordeel hiervan is dat u de EduStitch hechtpad vaak en lang kunt gebruiken. Gelukkig maar, want goed leren hechten betekent oefenen, oefenen, oefenen.

Tevens krijgt u een jaar lang toegang tot de e-learning Basiscursus hechten: gemaakt door chirurgen die werkzaam zijn in Nederlandse ziekenhuizen. Alle belangrijke facetten komen volgens de laatste (internationale) richtlijnen aan bod. De e-learning bestaat uit theorie afgewisseld met instructievideo’s in een online omgeving en wordt afgesloten met een toets.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Nu 15% extra korting op de vermelde adviesprijs (€109,-)
  • Gebruik bij uw bestelling kortingscode VvAA2023Edustitch
  • Deze aanbieding geldt tot 31 december 2023
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen