Handgemaakte dokterstassen

Gratis multifunctioneel ampullenetui

Dokterstassen

VvAA-leden ontvangen bij aankoop van een dokterstas of spoedtas een gratis multifunctioneel ampullenetui ter waarde van € 39,95.

Bekijk het aanbod

Handgemaakt

Dokterstassen.nl biedt al meer dan 15 jaar de grootste collectie dokterstassen, visitetassen, spoedtassen en medische tassen van Europa.

De meeste tassen maken zij in eigen beheer en in samenwerking met ateliers in Nederland, België en Italië. Elke tas wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek. Op hun McFermoir dokterstassen geven zij levenslange garantie op de sloten.

Milieuvriendelijk

Zij zien erop toe dat bij de productie van de tassen uitsluitend gebruik wordt gemaakt van superieure materialen en dat ze milieuvriendelijk mogelijk worden geproduceerd. Praktisch al het leer is om die reden gelooid met plantaardige extracten. Het looien gebeurt bij looierijen in Europa die werken volgens strenge richtlijnen en daarbij rekening houden met mens en milieu.

Showroom

Op afspraak zijn alle tassen te bekijken in de showroom te Maarssen.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • VvAA-leden ontvangen bij aankoop van een dokterstas of spoedtas een gratis multifunctioneel ampullenetui ter waarde van € 39,95.
  • De aanbieding geldt tot 1 oktober 2022.
    Gebruik kortingscode: AADTPA22