Opera Doctor Atomic

Profiteer voor deze historische en meeslepende opera van een VvAA VIP-arrangement.

Doctoratomic1 1024X683

Wat zou u doen als u een waanzinnige uitvinding hebt gedaan die de wereld in gevaar kan brengen? Die vraag staat centraal in de opera Doctor Atomic van John Adams.

Bekijk het aanbod

Doctor Atomic

Deze opera over het Manhattan Project neemt u voelbaar mee in de spanning van de laatste maanden voor de eerste atoomproef. Samen met de betrokkenen wordt u heen en weer geslingerd tussen kernenergie als symbool voor vooruitgang en de destructie die de atoombom kan aanrichten.

Rondom de opera-uitvoeringen wordt een immersief festival georganiseerd. U wordt vanaf binnenkomst ondergedompeld in het Manhattan Project. Voel de twijfel en opwinding van 1945 en beleef de spannende opera Doctor Atomic van 13 t/m 25 juli 2023 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht!

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • VvAA-arrangement inclusief: gereserveerde eersterangs kaarten, toegang tot het festivalterrein, ontvangst met een hapje en drankje in de VIP-foyer, programmaboekje, pauzearrangement en een meet & greet na afloop in de VIP-foyer. 
  • Prijs: € 129 (normale prijs € 160).
  • Datum: 13 t/m 25 juli 2023.
  • Locatie: Werkspoorkathedraal, Utrecht.

 

Let op, om het speciale VvAA VIP-arrangement te boeken, dient u onderstaande stappen te doorlopen:

  1. Kies een voorstelling en voer uw gegevens in. 
  2. Klik boven de zaalplattegrond op de blauwe link achter de tekst "Heb je een actiecode?" en voer de actiecode VVAAVIP in. 
  3. Kies nu een eersterangs stoel in de zaalplattegrond. De VvAA-VIP tickets zullen automatisch geselecteerd worden. U kunt nu verder met afrekenen.